Hívjon: +36/30/256-5742

Árajánlat kérés

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni tőlünk nincs más dolga, mint kitölteni az alábbi a virtuális űrlapot!

Cégünk hazánkban egyik legrégebben működő nádtetőfedéssel foglalkozó vállalkozása, amely mai napig is családi vállalkozásként működik.

A vállalkozás fő tevékenysége nádtetőkészítés magán és gazdasági épületekre, ácsszerkezetek kivitelezése. Vállalkozásunk irányelvei a minőség, megbízhatóság és a munkánkra vállalt garancia. Büszkék vagyunk arra, hogy környezetünk változatos, egyedi igényeihez alkalmazkodva megrendelőink elégedettek munkánkkal. Mestereink nemcsak Magyarországon, de számos más nyugat-európai országban vállalnak munkát, így európai igényekhez viszonyulva minőségi, tartós és garanciális munkát tudnak biztosítani.

info@asznad.hu

+36/30/256-5742

Egy szépen megmunkált nádtetős ház nemcsak gyönyörű esztétikai élményt nyújt gazdájának, hanem tartós és időtálló is egyben. Ennek érdekében első osztályú nádra van szükség a tetőfedéshez és kiváló szakemberekre a már elképzelt terv megvalósítására.

Kérem tekintse meg referencia munkáinkat!

Lakóépületek, hétvégi házak, filagóriák, gombák, napernyők valamint gazdasági épületek tetőszerkezetének náddal való fedését a legmegbízhatóbb Nyugat-Európai technológiával készítjük.

Tovább a nádtető készítéshez!

Nádtető készítés
Lépjen velünk kapcsolatba!
 • Számlázási és Levelezési cím:
  H-4060 Balmazújváros,
  Kossuth tér 16.
 • Telefon: +36/30/256-5742
 • E-mail: info@asznad.hu
 • Állunk rendelkezésére:
  Az ország bármely pontján,
  a nap 24 órájában, a hét minden napján.
Referencia munkák