Hívjon: +36/30/256-5742

Árajánlat kérés

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni tőlünk nincs más dolga, mint kitölteni az alábbi a virtuális űrlapot!


A Megrendelő árajánlatot kérhet a készítőtől a termékekre/szolgáltatásokra vonatkozóan. A Megrendelőtől érkezett árajánlatkérés alapján a cégünk írásban tételes árajánlatot juttat el a Megrendelőhöz. Az árajánlat általában az alábbi tételeket tartalmazhatja: a Szolgáltatások megnevezését és leírását, beleértve az esetlegesen egyéb nyújtandó szolgáltatások meghatározását és specifikációját, a szolgáltatás díját, a készítő által felszámított díjakat, ajánlati kötöttség időtartamát, illetve a készítő által feltüntetett egyéb lényeges feltételeket (pl. ütemterv, teljesítési határidők, fizetési ütemterv).
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
Elfogadom az adataim kezelését

Cégünk hazánkban egyik legrégebben működő nádtetőfedéssel foglalkozó vállalkozása, amely mai napig is családi vállalkozásként működik.

A vállalkozás fő tevékenysége nádtetőkészítés magán és gazdasági épületekre, ácsszerkezetek kivitelezése. Vállalatunk irányelvei a minőség, megbízhatóság és a munkánkra vállalt garancia. Büszkék vagyunk arra, hogy környezetünk változatos, egyedi igényeihez alkalmazkodva megrendelőink elégedettek munkánkkal. Mestereink nemcsak Magyarországon, de számos más nyugat-európai országban vállalnak munkát, így európai igényekhez viszonyulva minőségi, tartós és garanciális munkát tudnak biztosítani.

info@asznad.hu

+36/30/256-5742Egy szépen megmunkált nádtetős ház nemcsak gyönyörű esztétikai élményt nyújt gazdájának, hanem tartós és időtálló is egyben. Ennek érdekében első osztályú nádra van szükség a tetőfedéshez és kiváló szakemberekre a már elképzelt terv megvalósítására.

Kérem tekintse meg referencia munkáinkat!

Lakóépületek, hétvégi házak, filagóriák, gombák, napernyők valamint gazdasági épületek tetőszerkezetének náddal való fedését a legmegbízhatóbb Nyugat-Európai technológiával készítjük.

Tovább a nádtető készítéshez!

Nádtető készítés
Lépjen velünk kapcsolatba!
 • Számlázási és Levelezési cím:
  H-4060 Balmazújváros,
  Esze Tamás u. 15.
 • Telefon: +36/30/256-5742
 • E-mail: info@asznad.hu
 • Állunk rendelkezésére:
  Az ország bármely pontján,
  a nap 24 órájában, a hét minden napján.
Kérdése lenne?
Elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.
Elfogadom az adataim kezelését