Hívjon: +36/30/256-5742

Érdekességek

Nádtetős ház nemcsak gyönyörű esztétikai élményt nyújt gazdájának.

2018
21Jan

Nád, mint a tetőfedés alapanyaga

A nád az egész világon megtalálható, Európában is sokfelé gyakori. A nád, éppen úgy, mint a gyékények, az állóvizek nádasainak egyik jellegzetes faja. Elsősorban elfásodott, üreges szárát hasznosítják..

Elolvasom

16Maj

Nádtető a ház dísze

Szeged - A nád víztaszító és kiváló hőszigetelő tulajdonságát emberemlékezet óta ismerik. A 19. és a 20. század fordulóján még jellemzően náddal fedték a tetőzetet, később azonban a cseréptető kiszorította a használatát..

Elolvasom

2017
03Feb

Természetes tetőfedés

Néhány évtizede még a természetes anyagokkal történő tetőfedés főként praktikus szempontból volt elterjedt: e növényi részek mindenhol megtalálhatók voltak, így a tető anyagköltsége szinte ingyen rendelkezésre állt..

Elolvasom

11Jun

Tudod-e, hogy...?

...Mire használták a kézzel kicsépelt, csomóba kötött rozsszalmát, a zsúpot? A helyes válasz: Tetőfedésre! Hagyományos épületfedési mód. Két fajtája létezik: teregetős és kötött zsuptető.

Elolvasom

2016
12Apr

Válság a nádpiacon is

A nádgazdálkodó vállalkozások kilátásait a kereslet csökkenésén túl az olcsó kelet-európai és kínai nádimport is rontja. A hazai nádasok állapotának megóvásához érdemi szabályozásra és átgondolt támogatási rendszerre..

Elolvasom

14Okt

A minőségi nádtető jelentősége

Egy szépen megmunkált nádtetős ház nemcsak gyönyörű esztétikai élményt nyújt gazdájának, hanem tartós és időtálló is egyben. Ennek érdekében első osztályú nádra van szükség a tetőfedéshez és kiváló szakemberekre..

Elolvasom

Nádtető készítés
Lépjen velünk kapcsolatba!
 • Számlázási és Levelezési cím:
  H-4060 Balmazújváros,
  Kossuth tér 16.
 • Telefon: +36/30/256-5742
 • E-mail: info@asznad.hu
 • Állunk rendelkezésére:
  Az ország bármely pontján,
  a nap 24 órájában, a hét minden napján.
Referencia munkák