Hívjon: +36/30/256-5742

Nádtető készítés

A nádtető ellenáll az időjárásnak.

Asznad.hu
Asznad.hu
Asznad.hu
Asznad.hu
Asznad.hu

Lakóépületek, hétvégi házak, filagóriák, gombák, napernyők valamint gazdasági épületek tetőszerkezetének náddal való fedését a legmegbízhatóbb Nyugat-Európai technológiával készítjük.Nyugat-Európában használatos tetőgerincre a kúpcserép, amely a csapadék épületbe jutását teljes mértékben megakadályozza.

Ez az eljárás a legmegbízhatóbb a nádtetős épületek számára, és nem utolsó sorban sokkal nagyobb az élettartama, mint a hagyományos nádszegésnek. Minden megrendelőnek egyedi igényeihez és terveihez rugalmasan alkalmazkodva kivitelezünk.


A náddal fedett tetőszerkezetnek számos előnye van

Hangulatos és szemet gyönyörködtető, hőszigetelő képessége is kitűnő, nyáron kellemes hűvöst biztosít, télen pedig megtartja a meleget. Biztosítja a zárt lakótérben az állandó optimális hőmérsékletet az időjárási viszonyoktól függetlenül. A több száz éves hagyományokat felélesztve és továbbfejlesztve, a nád, mint természetes tetőfedési megoldás előnyös tulajdonságai miatt is élvonalban van a mai építőanyagok széles választékában.

Vállalkozásunk irányelvei a minőség, megbízhatóság és a munkánkra vállalt garancia. Büszkék vagyunk arra, hogy környezetünk változatos, egyedi igényeihez alkalmazkodva megrendelőink elégedettek munkánkkal.


Nádtető javítás és felújítás

1Régi nádtetős fő-, mellék és gazdasági épületek elavult tetőszerkezetének, már meglévő nádszegés helyreállítását is elkészítjük. Mestereink nemcsak Magyarországon, de számos más nyugat-európai országban vállalnak munkát, így európai igényekhez viszonyulva minőségi, tartós és garanciális munkát tudnak biztosítani.

Nádtető alá való ácsmunkák

2 Vállaljuk már meglévő tetőszerkezet javítását, és annak átalakítását a nádtetőszerkezethez megfelelően, valamint új tetőszerkezetek építését egyaránt. Egy szépen megmunkált nádtetős ház nemcsak gyönyörű esztétikai élményt nyújt gazdájának, hanem tartós és időtálló is egyben. Ennek érdekében első osztályú nádra van szükség a tetőfedéshez és kiváló szakemberekre a már elképzelt terv megvalósítására.


Asznad.hu

Több mint 10 éve vagyunk hazai és európai piacon.

Az általunk készített nádtetőkre, kúpcseréppel 15 év teljes körű garanciát, nádszegéssel elkészített tetőre 8 év teljes körű garanciát vállalunk. Vállalkozásunk irányelvei a minőség, megbízhatóság és a munkánkra vállalt garancia.

Nádtető a ház dísze

Néhány évszázada mindennapos volt, manapság viszont már kuriózumnak számít a nádfedeles tetőfedés.

A náddal fedett tetőszerkezetnek számos előnye van hangulatos és szemet gyönyörködtető, hőszigetelő képessége is kitűnő, nyáron kellemes hűvöst biztosít, télen pedig megtartja a meleget. Biztosítja a zárt lakótérben az állandó optimális hőmérsékletet az időjárási viszonyoktól függetlenül.

Nádtető készítés
Lépjen velünk kapcsolatba!
 • Számlázási és Levelezési cím:
  H-4060 Balmazújváros,
  Kossuth tér 16.
 • Telefon: +36/30/256-5742
 • E-mail: info@asznad.hu
 • Állunk rendelkezésére:
  Az ország bármely pontján,
  a nap 24 órájában, a hét minden napján.
Referencia munkák